Home

SELAMAT DATANG KE PURCELL BROTHERS

Sejak 1970, Purcell Brothers (Purcell) telah menghantar lembu dan biri-biri dari Ireland, Australia, New Zealand dan Amerika Selatan ke negara-negara seperti Libya, Mesir, Iran, Algeria, Lubnan, England, Portugal, Sepanyol, Caribbean, Indonesia, Vietnam, Turki dan China.

Purcell disamakan dengan kejayaan perniagaan eksport ternakan Antarabangsa dan mempunyai reputasi yang luar biasa dari segi penghantaran, kualiti, nilai dan pematuhan.

Pengasasnya, Seamus Purcell, dianggap sebagai perintis dalam perniagaan lembu dan ternakan. Beliau telah menjadikan Purcell sebagai pengeksport ternakan lembu terbesar di dunia dan mengeksport jumlah ternakan yang banyak ke pelbagai destinasi. Purcell mempunyai hubungan yang tidak ada bandingannya dengan petani, ejen dan Pegawai Kerajaan di seluruh dunia serta mempunyai keupayaan untuk melaksanakan kontrak besar dengan pelanggan sektor swasta dan awam.

EKSPORT KAMI

DAGING LEMBU
Selain daripada Purcell yang memiliki capaian kepada sejumlah besar lembu daripada pengeluar tempatan, kami juga menternak pelbagai baka lembu di hartanah kami sendiri untuk memastikan lembu tersebut sesuai untuk dieksport.

 

TENUSU
Di Purcell, kami memperoleh lembu tenusu daripada pengeluar terbaik di seluruh Australia dan New Zealand yang terkenal dengan kualiti dan kuantiti susu mereka.

Comments are closed